Kiadványszerkesztő képzés indul szeptember végén

A KALOT Egyesület 2022. szeptember 30-tól kezdődően kiadványszerkesztő tanfolyamot indít. A kiadványszerkesztő tanfolyam alapeleme az Adobe InDesign-program, amely jelenleg piacvezető kiadványszerkesztő alkalmazás – segítségével nyomdakész kiadványokat hozhatunk létre. A tanfolyam résztvevői megismerhetik a kiadványszerkesztés alapjait, megvalósíthatják elképzeléseiket egy egyszerű és áttekinthető felületen keresztül. Tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik önállóan szeretnének megtervezni és összeállítani egy könyv-, újság-, plakát- vagy szórólapanyagot a nyomdai munkálatokhoz.

A jelentkezéshez szükséges előismeretek: egy operációs rendszer (pl.: Windows) és egy szövegszerkesztő program (pl.: Word) készségszintű ismerete

A képzés 76 elméleti és gyakorlati órából áll, amelyeket tömbösített formában, összesen 5 alkalommal (szombat-vasárnap) tartunk. További részletek ITT.

Érdeklődni és jelentkezni online EZEN a linken, vagy a kepzesek@kalot.ro e-mail-címen lehet, illetve a 0758-840279-es telefonszámon szeptember  28-ig, délelőtt 8-12 óra között.