KALOT tábor 2016

plakat
X. KALOT Felnőttképzési Tábor

Apáca, 2016 július 13-17

Idén is KALOT tábor!

Az idei KALOT táborban a következő altáborok, szakmai műhelyek fognak működni:

  •   Fotó altábor. Szakmai vezetők: Csiszér Szokol András, Kristó Róbert, Turcza Hunor
  •   Videó altábor. Szakmai vezetők: Csúcs Mária és Csúcs Péter
  •   Olvasóklub altábor. Szakmai vezetők: Bodó Julianna és Orbán Zsuzsa
  •   Gyermek altábor. Szakmai vezető: Kristó Irén
  •   Preferansz altábor

 A fotótáborban ismert előadóinkkal, igény esetén egyénre szabott szakmai vezetéssel fogunk fotózni, esténként pedig képelemzést tartani. A helyszín különös varázst biztosít minden fotózni szeretőnek!

A videó altáborban a kamera beállításaival, hangrögzítéssel, fénytechnika használatával, kameramozgással,  montírozással ismerkednek a résztvevők

Az olvasóklub altáborban irodalomról beszélgetünk, olvasunk, forgatókönyvet írunk, filmet forgatunk

A preferansz altáborban érdekes, tartalmas együttlétet, egészséges versengést, jó hangulatot, kikapcsolódást és szórakozást biztosítsunk a résztvevők számára. A magyar kártyával, 3-4 személyes csoportokban játszott, francia eredetű ’preferance’, a versengés izgalmán túl, együttműködésre és logikus gondolkodásra tanít. A játék maga a játék öröméért történik.

A tábor ideje alatt egyben közösségépítő, lelki és szabadidős programokat szervezünk, kirándulunk (szekértúra!) megismerjük Apáca és környékének történetét és kultúráját, valamint gyerekfelügyeletet és foglalkozást is biztosítunk.

A tábor költsége 60 lej/nap/fő (tehát a négy napos tábor összköltsége 240 lej/fő, ez tartalmazza a szállást, étkezést és foglalkozásokat). 14 éven aluli gyerekek számára a tábor ingyenes. Lehetőség van sátorozni is ez esetben 46 lej/nap/fő az ellátás díja.

A táborban a helyek száma korlátozott!

Jelentkezni a táborba június 30.-ig  lehet az iroda@kalot.ro drótposta címen, vagy a 0758840279-es telefonszámon hétköznaponként 8-12 óra között. Jelentkezéskor 100 lej előleget kérünk.

Támogatók: Csíkszereda Megyei Jogú Város, Bethlen Gábor Alap, Hargita Megye Tanácsa